Pondělí 29. Dubna 2024 |
||||||||||||
Boršč (1a,7,9,10,13) |
52 Kč |
|||||||||||
Hovězí vývar těstovinou (1a,3,7,9,13) |
46 Kč |
|||||||||||
Svěží panzani těstoviny se sýrem, kuřecími kousky, bazalkou a restovanou zeleninou (6,1,10) |
150 Kč |
|||||||||||
Smetanové kuřecí medailonky, rýže, ozdoba (1a,7,10) |
148 Kč |
|||||||||||
Mexický guláš, houskový knedlík /rýže/ (1a,3,7,9,10,11) |
153 Kč |
|||||||||||
Grilovaný vepřový sekaný burger s volským okem, brambor, tatarka (1a,3,7) |
149 Kč |
|||||||||||
Hovězí řezy na restovaných fazolkách na másle, opečený brambor (7,10) |
159 Kč |
|||||||||||
Chilli zeleninový salát s grilovanými kuřecími medailonky, jemným pepřovým dresingem, malé hranolky (1a,10) |
162 Kč |
|||||||||||
Grilovaný vepřový steak BARNABÁŠ, steakové hranolky, zel.ozdoba (1a,6,7) |
167 Kč |
|||||||||||
Rajčatový salát |
30 Kč |
|||||||||||
Menu 1: |
Boršč |
|||||||||||
Smetanové kuřecí medailonky, rýže, ozdoba |
180 Kč |
|||||||||||
Menu 2: |
Boršč |
|||||||||||
Mexický guláš, houskový knedlík |
183 Kč |
|||||||||||
Dezert: |
Řez medovníku se šlehačkou a karamelem (1a,3,7,8) |
39 Kč |
||||||||||
Čerstvé ovoce se zmrzlinou a šlehačkou (7,8) |
45 Kč |
|||||||||||
Jídla připravil: Zdeněk Zvelebil |